Weekend 1 april 2018

Aldus kiki

Foto: Anneke van Asselt

Op zaterdag reed ik de volta Limburg Classic, 115 km door Limburg. Bijna de hele koers goed mee kunnen rijden. Toen we de laatste keer de klim opreden werd er bovenaan flink doorgetrokken. Hierdoor vielen er gaten en kwam ik in het 3e groepje te rijden. Samen met de meiden die in dat groepje reden het gat weten te dichten naar het 2e groepje en in dat groepje gefinisht.

Zondag 1 April was ik te vinden in Honselersdijk. Mijn start was niet heel goed maar bij de eerste bocht kwam ik mooi binnendoor en zo als 3e het gras op weten te draaien. Na een ronde lag ik op plek 1. Kreeg al snel een gaatje en zo mijn voorsprong steeds weten te vergroten. Uiteindelijk met een mooie voorsprong weten te winnen! Heel blij mee, want wat was het vandaag glad

Gert zegt

Ik was ook vandaag in Honselersdijk. 1e wedstrijd op Nederlandse bodem. Het had s’morgens geregend. Man man wat een bagger. Er lagen veel houtsnippers welke voor de nodige problemen zorgden. Mocht als 1 vd laatsten oprijden. Kon het tempo goed volgen en de modder is eigenlijk altijd wel een voordeel voor mij. Was net op de 2e plaats aangekomen en liep de ketting er af. Dat is meerdere keren gebeurt zodat het veld aardig aan het rommelen was. De laatste ronde ging ik als 6e in maar reed toch nog naar 3. Door een achterblijver werd dit om zeep geholpen en werd 4. Met de vorm zit het wel goed. Nu nog zon en warmte, dan gaat het leuk worden. Door de brede 2.3 banden was het niet te doen. Daarom hadden we bij Kiki 2.1 renegades gemonteerd. Minder grip maar geen problemen met het vollopen van alles.


Foto: Anneke van Asselt

Marc was in Slovenië

8e geworden in C1 Vrtojba (Slovenië) zwaar bezet startveld. Namen zoals nadir colledani, Gerard gersbaumer, Luca braidot etc.. als 18e starten, mega snelle start en kon de eerste ronde als 4e passeren, daarna gingen de grote jongens aan en zolang mogelijk geprobeerd te volgen! Weer dik tevreden! Vorm groeit hard voor pas de 4e wedstrijd!

Top